Riolering, toilet of leiding ontstoppen

Primaire tabs

Ontstoppen: snel en voordelig

Met leidingdetectoren en camera's brengen we het rioolstelsel en knelpunten snel in kaartEen verstopping aan uw riool of afvoer is enorm vervelend. De Winter Rioolservice is het hele jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen. Onze servicemonteurs hebben alles bij zich om het probleem snel te kunnen oplossen. Zo beschikken al onze serviceauto’s over waterreservoirs, hogedrukapparatuur en vuilfrezen. We zijn dus nooit afhankelijk van de voorzieningen die de locatie biedt. Daarnaast hebben we de modernste camera's en leidingdetectoren, waarmee we in het rioolstelsel kunnen kijken en de loop van de rioolleidingen in beeld kunnen brengen.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering zorgt er voor dat u snel en op een transparante manier wordt geholpenDe Winter Rioolservice probeert afspraken zo goed mogelijk met u af te stemmen en garandeert in ieder geval een afspraak per dagdeel te kunnen plannen. De meeste problemen kunnen we binnen 24 uur verhelpen. Sommige problemen met leidingen kunnen sneller opgelost worden dan andere en daardoor kunnen de servicemonteurs soms iets later beginnen aan het oplossen van problemen.

Om het gemak voor u te vergroten, houden we u op de hoogte van de stand van zaken. Als een monteur naar u onderweg is, dan bellen we even. Dit is wel zo persoonlijk en wordt door onze klanten als prettig ervaren.

Neveldetectie

Met behulp van neveldetectie kunnen we breuken in de afvoer snel opsporenStankoverlast, en u heeft geen idee waar het precies vandaan komt? De Winter Rioolservice beschikt over geavanceerde apparatuur die nodig is om snel (en zonder ingrijpend breekwerk) de bron van het ongemak op te sporen. In de loop der tijd kunnen er kleine scheurtjes in een riolering ontstaan. Door middel van neveldetectie is het probleem vaak voordelig en gemakkelijk op te sporen. We spuiten een volledig onschadelijke en natuurvriendelijke rook door uw rioleringsstelsel. Omdat een riool een gesloten systeem is, zal de rook op de plek tevoorschijn komen waar een defect is. Het is belangrijk op te merken dat neveldetectie in sommige gevallen in 2 of 3 keer uitgevoerd moet worden, omdat luchtdruk van invloed kan zijn op de detectie. Waar nodig kunnen we de diagnose bevestigen met een camera-inspectie. Vervolgens kunnen we gericht werken aan een oplossing voor het probleem.

Camera-inspectie

Camera's brengen de oorzaak van verstoppingen of stankoverlast van riool afvoer efficient in beeldEen camera-inspectie biedt een nauwkeurige methode om defecten in een riool zichtbaar te maken. Na een grondige reiniging, wat essentieel is om een helder zicht te garanderen, kan de camera door het gereinigde riool worden bewogen. Hierdoor krijgen we een gedetailleerd beeld van het gehele stelsel en kunnen we specifieke informatie verkrijgen zoals diepte, hellingshoeken, richtingen en afstanden. De resultaten van de inspectie kunnen we beschikbaar stellen via een usb-stick of We-Transfer. De Winter Rioolservice streeft altijd naar een structurele oplossing. We geloven dat het simpelweg oplossen van een verstopping niet altijd genoeg is. Het is voor ons van belang om de onderliggende oorzaak te identificeren en een oplossing aan te bieden die u op de lange termijn helpt. Indien gewenst, kan een gespecialiseerde monteur worden gestuurd om de camera-inspectie uit te voeren.