Riolering, toilet of leiding ontstoppen

Primaire tabs

Ontstoppen: snel en voordelig

Met leidingdetectoren en camera's brengen we het rioolstelsel en knelpunten snel in kaartEen verstopping aan uw riool of afvoer is enorm vervelend. De Winter Rioolservice is het hele jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om u uit de brand te helpen. Onze servicemonteurs hebben alles bij zich om het probleem snel te kunnen oplossen. Zo beschikken al onze 7 serviceauto’s over waterreservoirs, hogedrukapparatuur en vuilfrezen. We zijn dus nooit afhankelijk van de voorzieningen die de locatie biedt. Daarnaast hebben we de modernste camera's en leidingdetectoren, waarmee we in het rioolstelsel kunnen kijken en de loop van de rioolleidingen in beeld kunnen brengen.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering zorgt er voor dat u snel en op een transparante manier wordt geholpenDe Winter Rioolservice probeert afspraken zo goed mogelijk met u af te stemmen en garandeert in ieder geval een afspraak per dagdeel te kunnen plannen. De meeste problemen kunnen we binnen 24 uur verhelpen. Sommige problemen met leidingen kunnen sneller opgelost worden dan andere en daardoor kunnen de servicemonteurs soms iets later beginnen aan het oplossen van problemen.

Om het gemak voor u te vergroten, houden we u op de hoogte van de stand van zaken. Als een monteur naar u onderweg is, dan bellen we even. Dit is wel zo persoonlijk en wordt door onze klanten als prettig ervaren.

Neveldetectie

Met behulp van neveldetectie kunnen we breuken in de afvoer snel opsporenStankoverlast, en u heeft geen idee waar het precies vandaan komt? De Winter Rioolservice beschikt over geavanceerde apparatuur die nodig is om snel (en zonder ingrijpend breekwerk) de bron van het ongemak op te sporen. In de loop der tijd kunnen er kleine scheurtjes in een riolering ontstaan. Door middel van neveldetectie is het probleem vaak voordelig en gemakkelijk op te sporen. We spuiten een volledig onschadelijke en natuurvriendelijke rook door uw rioleringsstelsel. Omdat een riool een gesloten systeem is zal de rook op de plek tevoorschijn komen waar een defect is. Waar nodig kunnen we de diagnose bevestigen met een camera-inspectie. Vervolgens kunnen we gericht werken aan een oplossing voor het probleem.

Camera-inspectie

Camera's brengen de oorzaak van verstoppingen of stankoverlast van riool afvoer efficient in beeldEen camera-inspectie is een snelle en voordelige manier om defecten aan een riool aan het licht te brengen. Deze kan door het riool worden bewogen waardoor een exact beeld van het hele stelsel kan worden gegeven. Zo kunnen we gedetailleerde informatie als diepte, hellingshoeken, richtingen en afstanden verkrijgen. We beschikken zelfs over de mogelijkheid om deze informatie op een dvd ter beschikking te stellen. Een camera-inspectie wordt vaak in combinatie met een reiniging of renovatie ingezet. Omdat De Winter Rioolservice altijd streeft naar een structurele oplossing, vinden we dat enkel een verstopping oplossen niet altijd voldoende is. Liever tonen we ook de oorzaak aan, en zorgen we voor een oplossing die u niet alleen op de korte termijn uit de brand helpt. Lees hoe we de camera ook preventief gebruiken om verstoppingen in uw riool te voorkomen.